Persbericht: Getnoticed en Purple Squirrel Effect bundelen krachten in samenwerking

Samenwerking Getnoticed & Purple Squirrel Effect

Strategische partners

Met trots kondigen wij aan dat vanaf heden Getnoticed en Purple Squirrel Effect strategische partners zijn. Het afgelopen jaar doorliepen wij al veel mooie trajecten samen, de hoogste tijd om deze samenwerking naar een volgend niveau te tillen. Onze werkwijzen zijn onderscheidend, maar sluiten tegelijkertijd goed op elkaar aan. Door de samenwerking te intensiveren vergroten wij onze slagkracht en kunnen klanten nog beter bediend worden.

Met deze samenwerking wordt het voor bedrijven mogelijk om op de ultieme manier je werkgeversmerk over te brengen aan je kandidaten.

– Dirk Driessen, Marketing en Sales Director bij Getnoticed

Over Getnoticed

Een onderscheidend digital recruitment agency ontstaan in 2009. In totaal bestaat Getnoticed uit zo’n 40 online recruitment vakidioten. Ieder met zijn eigen expertise: recruitment marketeers, webdesigners, front-end developers, back-end developers, projectmanagers en wat staf), werkzaam vanuit kantoren in Nederweert en Amsterdam.

We zijn ontzettend trots dat we samenwerken met een gevestigde naam als Getnoticed en samen nog meer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor klanten die op zoek zijn naar recruitment-oplossingen. Samen realiseerden we al mooie trajecten voor onder andere T-Mobile, UWV en AAE en dat smaakt naar meer.

– Mitch Gielen, CEO en founder van Purple Squirrel Effect

Over Purple Squirrel Effect

Purple Squirrel Effect biedt diepgaande kennis en expertise op het gebied van Online Employer Branding. Aan de hand van online Employer Branding Experiences verhogen wij de conversie van kwalitatieve kandidaten. Onze aanpak is datagedreven en doelgericht, maar altijd met oog voor de mens.

Slagkracht vergroten

Beide spelers vonden elkaar in het nastreven van een gemeenschappelijk doel: directe werkgevers en commerciële arbeidsbemiddelaars succesvol laten zijn in online recruitment. Samen kunnen we een nog bredere groep bedrijven aan ons binden en innovatie binnen de recruitment branche versnellen. We kijken beide uit naar een prachtige samenwerking.

Wil jij weten wat Getnoticed en Purple Squirrel Effect voor jullie organisatie kan betekenen? Bezoek www.getnoticed.nl en www.purplesquirreleffect.nl voor meer informatie.

Squirrel Stories | “Het is meer dan alleen een mooie tool om te zien”

Strategische partners Met trots kondigen wij aan dat vanaf heden Getnoticed en Purple Squirrel Effect strategische partners zijn. Het afgelopen jaar doorliepen wij al veel mooie trajecten samen, de hoogste tijd om deze samenwerking naar een volgend niveau te tillen. Onze werkwijzen zijn onderscheidend, maar sluiten tegelijkertijd goed op elkaar aan. Door de samenwerking te …

Squirrel Stories | “De tool geeft ons meer voorkennis in het uiteindelijke selectieproces, wat resulteert in meer kwalitatieve leads”

Strategische partners Met trots kondigen wij aan dat vanaf heden Getnoticed en Purple Squirrel Effect strategische partners zijn. Het afgelopen jaar doorliepen wij al veel mooie trajecten samen, de hoogste tijd om deze samenwerking naar een volgend niveau te tillen. Onze werkwijzen zijn onderscheidend, maar sluiten tegelijkertijd goed op elkaar aan. Door de samenwerking te …