Persbericht | Purple Squirrel Effect trekt nieuwe investeerder aan

Met trots kunnen wij mededelen dat Thijs Putman zal toetreden als nieuwe investeerder. Eerder deelden wij al het toetreden van Arjan Elbers als investeerder, het ontvangen van de Rabobank Innovatie Lening en het strategisch partnerschap met Get Noticed ter versterking van technische ontwikkeling. Met de toetreding van Thijs Putman als investeerder en partner vergroot Purple Squirrel Effect haar kennis op het gebied van software development en technologie. Deze toetreding draagt enorm bij aan de verdere groei van Purple Squirrel Effect.

“Met Studyportals heb ik de afgelopen 15 jaar een fantastische reis mogen meemaken. Na lange tijd als CTO aan het roer te hebben gestaan, is het een eer mijn ervaringen nu met een nieuwe generatie ondernemers én techneuten te mogen delen. Het enthousiasme en de drive die ik voel bij Pieter en Mitch werkt aanstekelijk; ze zijn hard op weg van Purple Squirrel Effect een factor van betekenis te maken in de wereld van recruitment.”

– Thijs Putman, Co-founder Studyportals

Over Thijs Putman
Thijs is medeoprichter van Studyportals, een online-studiekeuzeplatform voor het Engelstalig hoger onderwijs. Studyportals helpt studenten wereldwijd bij het vinden van een Bachelor- of Masteropleiding. Binnen Studyportals was Thijs verantwoordelijk voor alles wat met IT te maken heeft. Van drie oprichters zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf met ruim 200 medewerkers.

“Na eerdere versterking op gebied van recruitmentkennis, is dit de door ons gewenste ervaring en versterking op gebied van software development en technologie. Hiermee ontstaat een mooie balans in recruitment ervaring en technologie ervaring en kunnen wij onze groei verder versnellen.”

– Mitch Gielen, CEO en founder van PSE                                                                        

Over Purple Squirrel Effect

Purple Squirrel Effect biedt diepgaande kennis en expertise op het gebied van Employer Branding. Aan de hand van online Employer Branding Experiences verhogen wij de conversie van kwalitatieve kandidaten. Onze aanpak is datagedreven en doelgericht, maar altijd met oog voor de mens.

Benieuwd wat Purple Squirrel Effect voor jullie organisatie kan betekenen? Bezoek www.purplesquirreleffect.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@purplesquirreleffect.nl

Tips voor een succesvol employer brand

Met trots kunnen wij mededelen dat Thijs Putman zal toetreden als nieuwe investeerder. Eerder deelden wij al het toetreden van Arjan Elbers als investeerder, het ontvangen van de Rabobank Innovatie Lening en het strategisch partnerschap met Get Noticed ter versterking van technische ontwikkeling. Met de toetreding van Thijs Putman als investeerder en partner vergroot Purple …

Gastblog | Marco Dalmeijer: “Een sterk merk bouwen kost tijd en dat lukt niet alleen met campagnes voeren”

Met trots kunnen wij mededelen dat Thijs Putman zal toetreden als nieuwe investeerder. Eerder deelden wij al het toetreden van Arjan Elbers als investeerder, het ontvangen van de Rabobank Innovatie Lening en het strategisch partnerschap met Get Noticed ter versterking van technische ontwikkeling. Met de toetreding van Thijs Putman als investeerder en partner vergroot Purple …