Persbericht | Purple Squirrel Effect gaat live met allereerste bedrijfspagina op OnlyFans

In een baanbrekende stap heeft Purple Squirrel Effect, aangekondigd dat het live gaat met de allereerste bedrijfspagina op OnlyFans. Deze benadering onderstreept het vermogen om ons aan te passen aan de veranderende dynamiek van de huidige arbeidsmarkt.

Vernieuwende aanpak
Met de uitdagingen in het wervingslandschap, voornamelijk veroorzaakt door de aanstaande uitstroom van 1 miljoen babyboomers en de daaruit voortvloeiende krapte op de arbeidsmarkt, erkent Purple Squirrel Effect de noodzaak van een revolutionaire aanpak in het aantrekken van talent. Het bedrijf richt zich op de unieke behoeften en voorkeuren van de nieuwste generatie werkzoekenden, met name Gen Z, die waarde hecht aan authenticiteit, visuele content en interactieve ervaringen in hun zoektocht naar potentiële werkgevers.

Mitch Gielen, eigenaar van Purple Squirrel Effect, benadrukt het belang van digitale vooruitgang en doelgroepkennis in hun recente strategische zet: “Gezien de huidige digitalisering en ons diepe inzicht in onze doelgroep, was het een logische stap voor Purple Squirrel Effect om als maker van Fanpages een Only Fans-page te openen. We zijn trots dat we pionier zijn met deze primeur, omdat het ons in staat stelt op unieke en innovatieve wijzen met ons publiek te verbinden. Dit initiatief markeert een spannende fase om de grenzen van traditionele bedrijfsstrategieën te verleggen.”

De keuze voor OnlyFans als platform voor hun nieuwe bedrijfspagina is geïnspireerd door het groeiende belang van digitale platformen onder Gen Z, zoals TikTok, YouTube en OnlyFans zelf. Deze generatie verlangt naar een ‘kijken, zien en beleven’ benadering in de manier waarop ze met merken en potentiële werkgevers in contact komen. De lancering van een OnlyFans bedrijfspagina stelt Purple Squirrel Effect in staat om een diepere en meer betekenisvolle verbinding met deze doelgroep te creëren.

Om deze primeur te vieren heeft Mitch Gielen besloten om het abonnement wat normaal 9,99 per maand kost gedurende de maand april tijdelijk te verlagen naar 69 cent per maand. Kijk snel op onze Onlyfanpage via onlyfanpages.nl.

Interview: Nicol & Mitch | “Dat dit anders moet én kan, dat waren Mitch en ik met elkaar eens.”

In een baanbrekende stap heeft Purple Squirrel Effect, aangekondigd dat het live gaat met de allereerste bedrijfspagina op OnlyFans. Deze benadering onderstreept het vermogen om ons aan te passen aan de veranderende dynamiek van de huidige arbeidsmarkt. Vernieuwende aanpak Met de uitdagingen in het wervingslandschap, voornamelijk veroorzaakt door de aanstaande uitstroom van 1 miljoen babyboomers …

Gastblog | Marloes Peters van inTandem: Waarom doelgroepmarketing het ondergeschoven kindje is

In een baanbrekende stap heeft Purple Squirrel Effect, aangekondigd dat het live gaat met de allereerste bedrijfspagina op OnlyFans. Deze benadering onderstreept het vermogen om ons aan te passen aan de veranderende dynamiek van de huidige arbeidsmarkt. Vernieuwende aanpak Met de uitdagingen in het wervingslandschap, voornamelijk veroorzaakt door de aanstaande uitstroom van 1 miljoen babyboomers …