PWC

Afdeling Deals

PwC, een van 's werelds grootste professionele dienstverleners op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten, wil graag meer inzicht geven in hun complexe afdeling Deals, om zo meer toptalent uit de sector aan te trekken. In samenwerking met PwC ontwikkelden wij een innovatieve online 360° virtuele tour waarin kandidaten een unieke inkijk krijgen in de organisatie.

De virtuele tour stelt kandidaten in gelegenheid om de afdeling te verkennen en de mensen te ontmoeten. Hierdoor ontstaat er een meeslepende en interactie ervaring die de vaak complexe en technische aard van het werk van de afdeling Deals verduidelijkt. Kandidaten maken kennis met de dagelijkse werkzaamheden en de belangrijkste functies van de afdeling. Belangrijke informatie over de cultuur, waarden van de afdeling en de ondersteunings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor de werknemers zijn in de tour verweven.

Kandidaten kunnen op een innovatieve manier kennismaken met de afdeling Deals, de werkzaamheden en zien welke mogelijkheden er zijn. De virtuele tour is voor PwC een effectieve tool om het beste talent in de sector aan te trekken en te behouden.

Klant

PwC

Doel

Het visualizeren van het werk op de complexe Deals afdeling

Purple Squirrel Effect op z'n sterkst: het visualiseren van een afdeling die zich lastig in woorden laat vangen

Share on