UWV

UWV, divisie Sociaal Medische Zaken, daagde ons uit om op een innovatieve, digitale manier verzekeringsartsen aan te trekken.

UWV is momenteel op zoek naar 150 verzekeringsartsen. Een verzekeringsarts is het enige medische beroep waarin een arts zijn patiënten niet fysiek behandelt. Omdat het beroep van verzekeringsarts enorm veelzijdig is, is het belangrijk om een goed beeld te schetsen van deze veelzijdige functie.

We ontwikkelden een digitale, interactieve tool waarmee kandidaten de sfeer en verschillende voordelen van het werken als verzekeringsarts bij UWV kunnen ervaren en leren. Anderzijds geeft deze tool UWV door het verzamelen van data inzicht in de wensen en behoeften van de kandidaten. Een perfect voorbeeld van het dubbelzijdige effect dat een digitale tool kan creëren.

Benieuwd naar het fantastische eindresultaat? Neem een kijkje in de spreekkamer van UWV!

Klant

UWV

Doel

150 verzekeringsartsen vinden

De meekijktool doet wat het belooft: voorkennis op een aantrekkelijke manier aanbieden aan artsen over het werk bij UWV als arts. De tool maakt de ‘complexiteit’ van het werk op een toegankelijke manier inzichtelijk en is vooral gericht op het eindresultaat: een goed geholpen cliënt.

Share on