Zo werkt het

Benieuwd hoe jullie binnen no time meer én betere kandidaten voor vacatures bereiken? Volg ons proces.

Elkaar beter leren kennen tijdens een intakegesprek.

Wie zijn jullie als organisatie en wat onderscheidt jullie als werkgever in de arbeidsmarkt? Welke vacatures kunnen we visueel maken? En welke content is hiervoor nodig? Tijdens een intake leren we elkaar beter kennen en bepalen we samen hoe we maximale resultaten kunnen bereiken voor jullie vacatures.

We komen naar jou(w organisatie) toe.

Met onze specialistische apparatuur maakt onze videograaf een 360-gradenvideo-opname zodat jullie doelgroep zich straks al op de werkplek waant. We brengen jullie waarden in beeld, laten de diversiteit zien en/of tonen hoe jullie omgaan met duurzaamheid. Precies wat Gen Z en andere doelgroepen graag terugzien. Kies je ook voor het plan met professionele videointerviews met collega’s? Nu we er toch zijn, nemen we die interviews meteen op.

Ontwikkeling van de 360-gradenbeleving.

Onze technische mensen doen waar zij in uitblinken: de virtuele 360-gradenomgeving wordt ontwikkeld met de besproken hotspots. Ook worden de datamiddelen gekoppeld die ervoor zorgen dat al het verkeer straks inzichtelijk is. Afhankelijk van de pakketkeuze voegen onze technische mensen ook toffe gamificatie-elementen toe. Die elementen zorgen ervoor dat potentieel talent nog langer op jullie werkenbij-site vertoeft. En de conversiekans toeneemt.

Kandidaten-conversie zoals jij dat graag wil.

We hebben samen de behoefte bepaald. Wij meten, de kandidaten converteren en jij selecteert en plaatst. Let's do this!

Purple Squirrel Effect

Aanscherpen.

Stilzitten is geen optie. We duiken samen jullie dynamische dashboard in voor inzicht en overzicht van alle bezoeken aan de 360-gradenomgeving. Zien we dat bezoekers afhaken bij een bepaalde video of keuzeoptie? Dan kijken we met elkaar hoe we dit kunnen bijsturen om de conversie nog verder te laten stijgen.

Showcase

Zij gingen je voor

Deze fantastische organisaties geloofden in ons en wij stelden ze niet teleur.

Gratis demo?

Speciaal voor jou richten we een demo-omgeving in. Om jezelf, jouw collega’s en/of manager te overtuigen.

Gratis en vrijblijvend